Privacyverklaring | Tekst en bestanden

Privacyverklaring

Download versie: Privacyverklaring

Het onderstaande privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Hoveniersbedrijf Klavertje 4 (KvK nummer: 24411206), Laan van Nieuw Blankenburg 358, 3181 AN Rozenburg (www.hovenierklavertje4.nl).

Grondslag verwerking persoonsgegevens

Hoveniersbedrijf Klavertje 4 verwerkt uw gewone persoonsgegevens naar de wettelijke grondslagen van de AVG- wet. Op basis van deze wet, kunnen wij een beroep doen op (één van de) onderstaande grondslagen

  • Toestemming van de betrokken persoon (overeenkomsten)
  • Noodzaak voor het uitvoeren van een overeenkomst
  • Noodzakelijk voor het nakomen van onze wettelijke verplichtingen
  • Behartigen gerechtvaardigde belangen (verwerking overeenkomst /personeelsadministratie)

Doeleinden van verwerking

Hoveniersbedrijf Klavertje 4 verwerkt uw persoonsgegevens voor:

  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;
  • relatiebeheer;
  • product- en dienstontwikkeling;
  • administratieve handelingen;
  • het bepalen van strategie en beleid;
  • personeelsadministratie;
  • sollicitatieprocedure;
  • aanbiedingen.

Hoveniersbedrijf Klavertje 4  verwerkt persoonsgegevens die nodig zijn om de overeenkomst te kunnen nakomen. Deze gegevens zijn verzameld op een overeenkomst of heeft u al met een eerdere overeenkomst doorgegeven. We gaan een orderbevestiging sturen, een factuur en indien nodig een herinnering of aanmaning. Met het geven van een opdracht geeft u tevens toestemming om de door u verstrekte persoonsgegevens te gebruiken voor administratieve verwerking. Zonder deze verwerking kunnen wij u niet van dienst zijn.

Bij het bezoeken van onze website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt (cookies).

Verstrekken van persoonsgegevens

Hoveniersbedrijf Klavertje 4 heeft uw gegevens nodig om de administratie te voeren, om contact met u op te nemen om onze plichten voortvloeiend uit de gemaakte overeenkomsten te kunnen nakomen en om correspondentiegegevens op te slaan.

Indien u geen gegevens zou verstrekken, kan Hoveniersbedrijf Klavertje 4 haar werk niet doen en kunnen wij u niet van dienst zijn. Hierdoor is het verstrekken van persoonsgegevens een voorwaarde bij het aangaan van een overeenkomst met Hoveniersbedrijf Klavertje 4.

Daarnaast gebruikt Hoveniersbedrijf Klavertje 4 uw gegevens om contact op te nemen om uw opdracht/reservering te bespreken, waar u wellicht prijs op zou kunnen stellen; tevredenheid, aanpassing, aanbiedingen (tenzij u aangegeven heeft dat u geen aanbiedingen e.d. wenst te ontvangen).

Ontvangers van persoonsgegevens

Hoveniersbedrijf Klavertje 4 verwerkt uw gegevens in een database, dit systeem gebruikt Hoveniersbedrijf Klavertje 4 alleen voor de verwerking en ontwikkeling van onze producten en diensten. De database van Hoveniersbedrijf Klavertje 4 is goed beveiligd volgens Europese normen.

Een beperkt deel van persoonsgegevens zullen verstrekt worden aan derden (domeinnaamregistratie, indien nodig voor invordering), voor doeleinden die nodig zijn om onze diensten te kunnen leveren en nakoming van de gemaakte overeenkomst.

Met de “derden” waar Hoveniersbedrijf Klavertje 4 gebruik van maakt om haar diensten te kunnen leveren zijn de nodige (verwerkers)overeenkomsten tot grondslag.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist. Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden buiten de EU.

Bewaren gegevens

Wij zullen uw gegevens bewaren zolang nodig is voor de verwerking van onze overeenkomst en daarna volgens wettelijke termijnen van bewaarplicht in onze archieven.

Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan nodig is.

Bij een sollicitatie zullen wij uw persoonsgegevens bewaren zolang nodig voor de sollicitatieprocedure.

Indien er geen relatie tot stand komt, zullen wij uw gegevens verwijderen of toestemming vragen om uw gegevens langer te mogen bewaren.

Gegevensbeveiliging

Hoveniersbedrijf Klavertje 4 maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Hoveniersbedrijf Klavertje 4 maakt dan ook gebruik van een SSL-beveiligingscertificaat.

Hoveniersbedrijf Klavertje 4 maakt met haar website gebruik van een internetbedrijf in Nederland, dit bedrijf heeft de servers goed beveiligd, uw gegevens worden beveiligd volgens de geldende veiligheidsnormen.

Social Media Buttons

Hoveniersbedrijf Klavertje 4 maakt geen gebruik van Social Media Buttons op haar website.

Cookies

Hoveniersbedrijf Klavertje 4 maakt gebruik op haar website van twee soorten cookies:

  • Functionele cookies : Het voornaamste doel van deze cookies is om u tijd en moeite te besparen. Als u bijvoorbeeld een webpagina aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast of als u navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer u de website later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor u eenvoudig weer de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals u die eerder hebt ingesteld.
     
  • Analytics cookies :  Hoveniersbedrijf Klavertje 4 maakt gebruik van analytische cookies (Google analytics). Door middel van deze cookies krijgt Hoveniersbedrijf Klavertje 4 inzicht in het gebruik van onze website. De informatie die hiermee verkregen wordt, analyseert Google voor ons. De privacy van de bezoeker blijft met deze analytische cookies gewaarborgd. Met deze data kunnen wij onze website optimaliseren, waardoor wij de gebruikerservaring voor u als bezoeker kunnen verbeteren. Google is een Amerikaans bedrijf, dat haar gegevens op Amerikaanse servers opslaat. Google voldoet hiermee aan de EU-US Privacy Shield Principes.

Bij Hoveniersbedrijf Klavertje 4 worden cookies automatisch geaccepteerd, maar u kunt de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd. Als u ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere sites die u bezoekt.

Links naar andere websites

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Hoveniersbedrijf Klavertje 4 is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder Hoveniersbedrijf Klavertje 4 vallen. Wij verwijzen u in deze situatie door naar de privacyverklaring van de betreffende website.

Meldplicht datalekken

Hoveniersbedrijf Klavertje 4 zal in geval van een datalek, dit direct melden aan ons internetbureau, die haar gegevens verder volgens de AVG meldt aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens (hack). Alle betrokkenen zullen tevens geïnformeerd worden over het datalek en er zal met spoed in kaart worden gebracht welk risico er gelopen wordt met het ontstane datalek.

Recht Inzage, rectificatie, wissen en bezwaar

U mag Hoveniersbedrijf Klavertje 4 vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u Hoveniersbedrijf Klavertje 4 verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen.

Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via ruud@hovenierklavertje4.nl

Na ontvangst van uw verzoek wordt deze getoetst naar wettelijke standaarden voorgaande de gegevens te verwijderen.

U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of u kunt uw toestemming om gegevens te verwerken intrekken. Hoveniersbedrijf Klavertje 4 zal uw bezwaar/intrekking toetsen, d.w.z. kijken of uw bezwaar de verwerking van de doeleinden niet in gevaar brengt.

Indien u klachten heeft over de verwerking van persoonsgegevens kunt u uw klacht richten aan: autoriteitpersoonsgegevens.nl

Geautomatiseerde besluitvorming

Hoveniersbedrijf Klavertje 4 maakt gebruik van geautomatiseerde besluitvorming m.b.t. het toetsen van kredietwaardigheid van onze klanten. De mogelijkheid bestaat dat Hoveniersbedrijf Klavertje 4 onderzoek doet naar de kredietwaardigheid voordat er werkzaamheden verricht worden. Indien er een negatief resultaat uit dit onderzoek komt, kan Hoveniersbedrijf Klavertje 4 ervoor kiezen om de overeenkomst te ontbinden. Hoveniersbedrijf Klavertje 4 kan er ook voor kiezen, in geval van slechte kredietwaardigheid, stapsgewijs werkzaamheden te doen, waarbij betaling vooraf een voorwaarde kan zijn.

Wijzigingen

Hoveniersbedrijf Klavertje 4 behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring, bijvoorbeeld vanwege nieuwe wettelijke ontwikkelingen of onlinediensten.

De meest recente privacyverklaring kunt u vinden in de footer van onze website: www.hovenierklavertje4.nl

Hovenier Klavertje 4 logo
Hovenier Klavertje 4
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
diensten met links

Een impressie van ons werk

Het fundament van een tuin begint met een ontwerp. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden en wensen die u en uw tuin te bieden heeft.  Bekijk wie u voor gingen.

Hovenier Klavertje 4 logo
Hovenier Klavertje 4
plantenbak-achtertuin-rotterdam
plantenbak-achtertuin-rotterdam
Tekst over hoveniers (tekst in bruine vlak)

Een van de eerste dingen waar men aan denkt als we het hebben  over de tuin is de bestrating. Bestrating vinden we dan ook in vele soorten en maten zoals gebakken steen, natuursteen of van beton en dat geld ook voor de tegels.

Hovenier Klavertje 4 logo
Hovenier Klavertje 4
Tekst over hoveniers (tekst in bruine vlak)

Je hoeft maar een tuinprogramma op televisie te kijken en je wordt er mee geconfronteerd “Plantenbakken zijn HOT”. Men wil zo min mogelijk onderhoud maar toch een kleurtje in de tuin , dus werken we veel met plantenbakken en potten.

Hovenier Klavertje 4 logo
Hovenier Klavertje 4

Copyright © 2020 Hovenier Klavertje 4 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM