IMG_2848
IMG_2065
019
IMG_2679
038
Fotoboek Sierbestrating

Sierbestrating

Sierbestrating is zoals het woord al zegt, bestrating voor de sier. Het is vaak een groot deel van uw tuin, dus het is belangrijk dat deze aansluit op uw wensen. Bovendien is het natuurlijk belangrijk dat de bestrating past bij het ontwerp van de rest van uw tuin. Bestrating is goed te combineren met zowel grind en diverse houtsoorten waardoor u vele kanten op kunt binnen het ontwerp van uw tuin.

Welke soorten sierbestrating zijn er?

Er is een ruime keuze aan verschillende soorten sierbestrating. Grofweg is sierbestrating onder te verdelen in een aantal groepen namelijk, betonnen sierbestrating, gebakken sierbestrating, natuursteen en keramische sierbestrating. Binnen deze groepen is de keuze groot wat betreft afmetingen, vormen en kleuren.

Betonnen sierbestrating

Betonnen tegels zijn vaak gunstig geprijsd. Dit is dan ook het grootste voordeel aan het kiezen voor betonnen sierbestrating. Betonnen tegels zijn verkrijgbaar met deklaag en zonder deklaag. Wanneer de betontegels een deklaag hebben is de bovenste laag gekleurd, het onderste gedeelte is vaak grijs. Verder zijn betonnen tegels in verschillende maten, diktes en kleuren verkrijgbaar. Zo is er altijd een betonnen tegel die aansluit op uw tuin.

Gebakken sierbestrating

Gebakken sierbestrating is een goede keuze wanneer u graag duurzame bestrating wilt. De gebakken stenen zijn makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Daarnaast behouden de stenen de kleur lang. Deze stenen zijn vaak verkrijgbaar in kleinere afmetingen.

Natuursteen

Er zijn vele verschillende soorten natuursteen te verkrijgen voor de bestrating van uw tuin. Deze hebben elk andere eigenschappen. Over het algemeen creëert natuursteen een luxe uitstraling in de tuin.

Keramische sierbestrating

Keramische sierbestrating is een gunstige tegel voor buiten, omdat deze goed bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Bovendien hebben de tegels weinig onderhoud nodig en zijn ze kleurvast. De tegels hebben vaak een antisliplaag.

Sierbestrating laten leggen door Hovenier Klavertje 4

Wilt u graag sierbestrating laten leggen in uw tuin? Dan bent u bij Hovenier Klavertje 4 aan het juiste adres. Aan de hand van uw wensen en tuin stellen we samen een plan op! Wilt u graag meer weten over wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contant met ons op!

contact

Contact

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
diensten met links

Een impressie van ons werk

Het fundament van een tuin begint met een ontwerp. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden en wensen die u en uw tuin te bieden heeft.  Bekijk wie u voor gingen.

Hovenier Klavertje 4
IMG_2848
IMG_2065
019
IMG_2679
038
Tekst over hoveniers (tekst in bruine vlak)

Een van de eerste dingen waar men aan denkt als we het hebben  over de tuin is de bestrating. Bestrating vinden we dan ook in vele soorten en maten zoals gebakken steen, natuursteen of van beton en dat geld ook voor de tegels.

Tekst over hoveniers (tekst in bruine vlak)

Je hoeft maar een tuinprogramma op televisie te kijken en je wordt er mee geconfronteerd “Plantenbakken zijn HOT”. Men wil zo min mogelijk onderhoud maar toch een kleurtje in de tuin , dus werken we veel met plantenbakken en potten.

© 2024 Hovenier Klavertje 4 | Site-Index | Privacy | Cookies

Designpro.nl | Z-IM