Achtertuin in Rozenburg 1
IMG_1738
Achtertuin in Rozenburg 2
Fotoboek Tuinaanleg

Tuinaanleg

Na het ontwerpen van uw droomtuin kan er begonnen worden met het aanleggen van uw tuin. Het is mogelijk om uw tuin te laten ontwerpen door ons, maar wij leggen ook graag een door uzelf ontworpen tuin aan.

Op welke manier wilt u uw tuin laten aanleggen?

Het aanleggen van een nieuwe tuin kan op verschillende manieren gedaan worden. Zo is het mogelijk om op de gehele tuin te vernieuwen. Wilt u graag een bepaald gedeelte van uw tuin behouden? Ook dit is mogelijk! Wij kunnen ook een gedeelte van uw tuin aanpassen en deze naar wens maken.

Verder is er een ruime keuze uit verschillende soorten bestrating, planten, grind en schuttingen. Op deze manier zijn er altijd genoeg mogelijkheden om ervoor te zorgen dat de aangelegde tuin aansluit op uw wensen.

Wat is de beste tijd van het jaar voor het aanleggen van mijn tuin?

In principe kunt u het hele jaar door uw tuin laten aanleggen. In de meeste gevallen werken wij door. Veel mensen beginnen met het nadenken over de tuin wanneer het weer warmer begint te worden. Het liefst wilt u natuurlijk dat uw droomtuin klaar is voordat het warme weer aantreedt, dan wilt u immers al van uw tuin kunnen genieten. Wilt u uw tuin graag klaar hebben voor de zomer? Laat uw tuin dan net voor het voorjaar aanleggen!

Wij gaan graag voor u aan de slag!

Hoveniersbedrijf Klavertje 4 gaat graag voor u aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Of het nu gaat om het plaatsen van een schutting of om het aanleggen van een terras, wij zijn hét adres voor het aanleggen van uw tuin. Hieronder vindt u een aantal foto’s van tuinen die eerder door Klavertje 4 zijn aangelegd. Wilt u graag weten over wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

contact

Contact

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
diensten met links

Een impressie van ons werk

Het fundament van een tuin begint met een ontwerp. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden en wensen die u en uw tuin te bieden heeft.  Bekijk wie u voor gingen.

Hovenier Klavertje 4
Achtertuin in Rozenburg 1
IMG_1738
Achtertuin in Rozenburg 2
Tekst over hoveniers (tekst in bruine vlak)

Een van de eerste dingen waar men aan denkt als we het hebben  over de tuin is de bestrating. Bestrating vinden we dan ook in vele soorten en maten zoals gebakken steen, natuursteen of van beton en dat geld ook voor de tegels.

Tekst over hoveniers (tekst in bruine vlak)

Je hoeft maar een tuinprogramma op televisie te kijken en je wordt er mee geconfronteerd “Plantenbakken zijn HOT”. Men wil zo min mogelijk onderhoud maar toch een kleurtje in de tuin , dus werken we veel met plantenbakken en potten.

© 2024 Hovenier Klavertje 4 | Site-Index | Privacy | Cookies

Designpro.nl | Z-IM