plantenbak-achtertuin-rotterdam
Tuinontwerp

Tuinontwerp

Voordat er begonnen kan worden met het aanleggen van een tuin moet er een tuinontwerp gemaakt worden. Het fundament van uw begint namelijk met een ontwerp. Het is van belang dat dit op de juiste manier gedaan wordt, om uiteindelijk uw tuin naar wens te laten aanleggen!

Hoe gaat het proces voor het ontwerpen van een tuin?

Wanneer u graag een tuin wilt laten ontwerpen gaan we samen kijken naar de mogelijkheden die uw tuin te bieden heeft en naar de wensen die u voor uw tuin heeft. Tijdens het eerste gesprek zal bovenstaande uitgebreid besproken worden, waarbij we ook uw tuin opmeten.

Wanneer uw wensen in kaart zijn gebracht, zullen we uw tuin op schaal gaan tekenen. Hierbij zal een schets gemaakt worden van het eerste idee voor de tuin. Deze wordt vervolgens met u besproken en na akkoord wordt een definitief ontwerp gemaakt. Daarbij wordt de bijbehorende prijsopgave vastgesteld. Daarna wordt er een datum van aanvang afgesproken waarop er begonnen wordt met het aanleggen van de tuin!

Wat zijn de voordelen van het laten ontwerpen van een tuin?

Het laten ontwerpen van uw tuin brengt een aantal voordelen met zich mee. Een professionele tuinontwerper heeft vaak ideeën die u zelf niet snel zou bedenken. Deze persoon kan al uw verschillende wensen samenbrengen tot één idee. Daarnaast kan een ontwerper u wijzen op problemen waar u zelf niet van tevoren rekening mee zou houden.

Een tuinontwerp door Hovenier Klavertje 4

Wilt u graag een tuinontwerp laten maken door Hovenier Klavertje 4? Dat kan! Wij horen graag wat uw wensen zijn en kunnen aan de hand daarvan een plan opstellen. Bij Hovenier Klavertje 4 maken we gebruik van maatwerk om een tuin te creëren die bij u past. Wilt u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

contact

Contact

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
diensten met links

Een impressie van ons werk

Het fundament van een tuin begint met een ontwerp. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden en wensen die u en uw tuin te bieden heeft.  Bekijk wie u voor gingen.

Hovenier Klavertje 4
plantenbak-achtertuin-rotterdam
Tekst over hoveniers (tekst in bruine vlak)

Een van de eerste dingen waar men aan denkt als we het hebben  over de tuin is de bestrating. Bestrating vinden we dan ook in vele soorten en maten zoals gebakken steen, natuursteen of van beton en dat geld ook voor de tegels.

Tekst over hoveniers (tekst in bruine vlak)

Je hoeft maar een tuinprogramma op televisie te kijken en je wordt er mee geconfronteerd “Plantenbakken zijn HOT”. Men wil zo min mogelijk onderhoud maar toch een kleurtje in de tuin , dus werken we veel met plantenbakken en potten.

© 2024 Hovenier Klavertje 4 | Site-Index | Privacy | Cookies

Designpro.nl | Z-IM